Barion Pixel
az ásványos LOGO fekete

Ásványhatározás

1.

2.

Ásványhatározást személyesen ingyen (maximum 5 db/alkalom) vállalunk Az Ásványos árusító standunknál a Dunakanyar különböző rendezvényein és fesztiváljain. 

3.

Amennyiben interneten keresztül, kép alapján szeretnél ásványt határoztatni, ez a szolgáltatás fizetős. Küld el emailben a képeket. (Minél jobb fényviszonyok, méretarány, és bármilyen egyéb információ sokat segít a sikeres azonosításhoz.) Ha a képről egyértelműen tudom azonosítani az ásványt, akkor és csak is akkor fogadok el kompenzációt a szolgáltatásért (képről határozni nem egyszerű). Ha nem azonosítható az ásvány képről, akkor azt írom meg. Ebben az esetben nem kell fizetni természetesen. Sikeres azonosítás esetén a fizetés utalással történik (részletek a válaszemailben).

Irányár: 500 Ft/azonosítás

Több ásvány/gyűjtemény határozása esetén egyedi időpontban személyesen vállalok értékbecslést és határozást. Amennyiben a gyűjtemény/tétel eladó és megvásárlom akkor a kiszállás és határozás ingyenes. Amennyiben nem eladó, vagy nem vásárlom meg úgy egyedi a kiszállás előtt egyeztetett díja van a szolgáltatásnak. 

Hegyesi Eszter

+36306763888

eszterbernadett@gmail.com

Kérlek mielőtt ingyen kérsz bármilyen szolgáltatást, vedd figyelembe, hogy sok évet tanultam és rengeteg pénzt fektettem tanulásba ahhoz, hogy felismerjem az ásványokat és kőzeteket geológusként. Ráadásul sok időt töltök a képek átnézésével és részletes válasszal. Ha ingyenes opciót keresel internetes azonosításhoz keress önkénteseket (pl.: facebookon).

Köszönöm: Eszter