az ásványos LOGO fekete

Kínálatunk

Hegyesi Eszter vagyok, geológus, szakmámból és hobbimból adódóan is nagy ásvány gyűjtő és rajongó.

6 éves korom óta gyűjtöm az ásványokat. Ez alatt az idő alatt széleskörű tapasztalatra tettem szert a hazai és külföldi ásványok (illetve hamisítványok felismerése) területén egyaránt. 

Az ásványok szépségének megörökítése sokáig kihívás volt számomra. A formák, a fények különleges világa ez, amit a krisztallográfia tanulmányaim csak még vonzzóbbá tettek, így 2018-ban elkezdtem kísérletezni az ásványfotózással. Mivel a tájfotózás régi hobbim volt, technikai ismeretek nem szabtak határt, így megszülettek ásvány és termékfotóim.  Azóta az ásványfotózást felvettem szolgáltatásaim közé is!

A szakmámmal és hobbimmal együtt jár a kereskedelem is, foglalkozok ásványgyűjtemények értékbecslésével, eladásával, felvásárlásával.

Ezek mellett 8 éve forgalmazok nyers ásványokat, csiszolatokat és készítek ásvány ékszereket. A Dunakanyar nagyobb fesztiváljain és a budapesti ásványbőrzéken találkozhattok velem.

Nézd meg, hogy hol leszünk legközelebb

Kínálatunkban megtalálhatóak nyers ásványok is. Mind külföldi, mind pedig saját gyűjtésű magyar ásványok is helyet kapnak az asztalunkon. Az érdeklődők általam sok-sok információt kaphatnak az ásványok tulajdonságaival kapcsolatban is. Ásványhatározással is fordulhatnak bátran hozzám!

Egynapos programjaink keretében tartunk ásványtúrákat, ásványos szakkört és ásványos tanfolyamokat is. Ha kíváncsi vagy, nézz be a programok menüpontba.