Barion Pixel

Sungit

Ásványnév Változat és kereskedelmi nevek Képlet Kristályrendszer
antracit (szénkőzet)
sungit (=a sunga eseményhez kapcsolódó orosz metamorf szén változatneve)
C
amorf (nyomokban fullerén szerkezet)

Amit a sungitról tudni érdemes

A sungit egy metamorf szerves eredetű szén. Szinte kizárólag Oroszországból származnak a kereskedelemben is megtalálható darabok.
Fekete, fényes, metamorf szénkőzet. Nagyon magas szén tartalma adja a fekete színét. Aránylag puha kő. 2 milliárd évre nyúlik vissza az eredete, ami a Föld korának (4,6 milliárd) csaknem fele! A Földi élet korai mikrobiális nyomait hordozza, algák szénülésével keletkezett (sungit esemény, 2060 millió éve). Nagyon jó minőségű szén, emellett anyakőzet, vagyis fontos szerepe van az olaj képződésében, ebből származik az oroszországi olaj jelentős hányada.

Az oroszországi Sunga falu mellett fedezték fel, onnan kapta a nevét.

A sungit spirituális tulajdonságai

Ennek az ásványnak nagyon jó hatásai vannak! Mivel az őt alkotó aktív szén fizikailag képes megkötni mindenféle mérgező anyagot (pl.: széntabletta) így a spirituális világban is hasonló megkötő, elnyelő tulajdonságokkal bír!!!
Az ősi energiája nagyon erős védelmet tud nyújtani, az emberek, a helyek és a tárgyak által feléd irányuló negatív energiáktól! Képes elnyelni a számítógépek, mobiltelefonok és már hasonló eszközök által kibocsájtott elektromágneses szennyeződéseket.
Kiegyenlíti az energia áramlását a ház körül, felveszi a negatív energiákat, így harmonikusabb teret teremthetünk vele az otthonunkban., vagy bárhol ahol szeretnénk! Elég, ha kiteszünk egy darab sungitot abba a helyiségbe, ahol a leginkább szükségét érezzük! Az ágyunk mellé helyezett sungit piramis kezeli az álmatlanságot is! 

Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia

Sungit marokkő 4 cm

1000 Ft

Sungit piramis 6 cm

6000 Ft

Sungit piramis 4 cm

3300 Ft

Sungit piramis 3 cm

2800 Ft